Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sirup

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Sirupy - tekuté slazení
 (Erika Rajchová)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mzdn9/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Chemické a fyzikální vlastnosti lipového sirupu
 (Tereza Hloušková)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//tqvtgc// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Implementace influencer marketingu do komunikace značky na trhu sirupů
 (Dominika Pyszková)

2022, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/146880 | Marketing / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma

Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
 (Jitka Huvarová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xpaoxo// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Využití polarimetrie a refraktometrie ke stanovení koncentrace invertního cukru v invertních sirupech
 (Karolína Mrůzková)

2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//mwhxzp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická stabilita ovocných sirupů
 (Filip Bucko)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//qei1r5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Kvalitativní parametry vybraných sirupů v maloobchodní síti
 (Veronika Červinková)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//65548j// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Vliv oligo-fruktózového sirupu na texturní a senzorické vlastnosti jemného pečiva
 (Dominika Walachová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8x69t4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití biologicky aktivních látek z rostlin pro prodloužení úchovy bezinkového sirupu
 (Anna Grosmanová)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//acmpaw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby škrobového sirupu a její vliv na výstupní kvalitu
 (Petra Smiešková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2s6ykh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)