Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
slozky potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Charakterizace rostlinné složky vybraných potravin pomocí technik molekulární biologie a instrumentálních metod
(Martin Tomíšek)2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//wmwhnz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
VÝVOJ A TESTOVÁNÍ PŘÍRODNÍCH SLOŽEK POTRAVIN PRO DĚTSKOU VÝŽIVU
(Julie Hoová)2022, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//v7gleh// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
VÝVOJ A TESTOVÁNÍ PŘÍRODNÍCH SLOŽEK POTRAVIN PRO DĚTSKOU VÝŽIVU
(Julie Hoová)2022, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//6zq0uw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
VÝVOJ A TESTOVÁNÍ PŘÍRODNÍCH SLOŽEK POTRAVIN PRO DĚTSKOU VÝŽIVU
(Julie Hoová)2022, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//173dry// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
VÝVOJ A TESTOVÁNÍ PŘÍRODNÍCH SLOŽEK POTRAVIN PRO DĚTSKOU VÝŽIVU
(Julie Hoová)2022, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//yxdf60// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti vaječných hmot využitelných jako nutričně obohacující složky potravin
(Zdeňka Fikarová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0itdb7// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Složky funkčních potravin v chemoprevenci nádorových onemocnění
(Nikola Baráková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//knhvpb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití NIR spektroskopie k hodnocení základních látkových složek potravin
(Adam Ovesný)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w08e8m// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin
(Veronika Tioková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//68ckyr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Komplexní hodnocení biologických efektů vyvolaných ´koktejly´ složek potravin
(Veronika Palůchová)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//mj1pfu// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma