Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
syreniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv syřidla na kvalitu sýření mléka
(Pavlína Koláčková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sv51pn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zásady používání syřidel při sýření mléka
(Adam Lysek)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hr5ol9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vlivy působící na aktivitu syřidel při sýření mléka
(Adam Lysek)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vxwtwx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání metod měření syřitelnosti mléka
(Jana Valíčková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j1004w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Čerstvé a měkké sýry jako potenciální zdroj \kur{Encephalitozoon cuniculi}
(Tereza VECKOVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ggef11// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Kozí mléko a jeho využití
(Martin Novotný)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ppfkmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení mléčné užitkovosti ovcí v průběhu laktace
(Kateřina Kryštofová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//u6eayk// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Porovnání vlastností pařených sýrů vyrobených odlišnými způsoby
(Tomáš Zbranek)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m6046r// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita mléka pro výrobu sýrů
(Jan Korous)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//34pwmc// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma