Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

syreni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv syřidla na kvalitu sýření mléka
 (Pavlína Koláčková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sv51pn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Zásady používání syřidel při sýření mléka
 (Adam Lysek)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hr5ol9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vlivy působící na aktivitu syřidel při sýření mléka
 (Adam Lysek)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vxwtwx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání metod měření syřitelnosti mléka
 (Jana Valíčková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j1004w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Čerstvé a měkké sýry jako potenciální zdroj \kur{Encephalitozoon cuniculi}
 (Tereza VECKOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ggef11// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Kozí mléko a jeho využití
 (Martin Novotný)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ppfkmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení mléčné užitkovosti ovcí v průběhu laktace
 (Kateřina Kryštofová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u6eayk// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Porovnání vlastností pařených sýrů vyrobených odlišnými způsoby
 (Tomáš Zbranek)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m6046r// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita mléka pro výrobu sýrů
 (Jan Korous)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//34pwmc// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma