Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
uchovavani potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologická rizika z potravin během těhotenství
(Blanka Palánová)2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/py03z/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
(Ne)dostatek potravin v obrazech: Analýza čínských propagačních plakátů během krizového období 2. poloviny 20. století
(Kateřina BABKOVÁ)2024, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//ngbgzo// | Asijská studia / Asijská studia se specializací čínský jazyk a kultura | Práce na příbuzné téma
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
(Kateřina Vránová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nové metody uchovávání potravin s nižším dopadem na životní prostředí
(Renata KÁBRTOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//v3ai7d// | Inženýrská ekologie / Ochrana životního prostředí v průmyslu | Práce na příbuzné téma
Problematika vyluhovatelnosti kovů z materiálů používaných pro zpracování a uchovávání potravin a nápojů
(Šárka Martinková)2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//911s7o// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Kažení potravin
(Kateřina Krcháková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//owsnag// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Metody mikrobiální dekontaminace potravin
(Kamila VLKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//84crr2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení rizik kvality prodeje čerstvých potravin v obchodním řetězci
(Petra Vranková)2014, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x8wipj// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma
Chemické vlastnosti antokyaninů využitelné k jejich důkazu a stanovení v potravinách.
(Karolína SUŠANKOVÁ)2016, Diplomová práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//chlh64// | Učitelství pro střední školy / Bi-Ch | Práce na příbuzné téma