Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

uchovavani potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Mikrobiologická rizika z potravin během těhotenství
 (Blanka Palánová)

2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/py03z/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

(Ne)dostatek potravin v obrazech: Analýza čínských propagačních plakátů během krizového období 2. poloviny 20. století
 (Kateřina BABKOVÁ)

2024, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//ngbgzo// | Asijská studia / Asijská studia se specializací čínský jazyk a kultura | Práce na příbuzné téma

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Kateřina Vránová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nové metody uchovávání potravin s nižším dopadem na životní prostředí
 (Renata KÁBRTOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//v3ai7d// | Inženýrská ekologie / Ochrana životního prostředí v průmyslu | Práce na příbuzné téma

Problematika vyluhovatelnosti kovů z materiálů používaných pro zpracování a uchovávání potravin a nápojů
 (Šárka Martinková)

2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//911s7o// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Kažení potravin
 (Kateřina Krcháková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//owsnag// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Metody mikrobiální dekontaminace potravin
 (Kamila VLKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//84crr2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení rizik kvality prodeje čerstvých potravin v obchodním řetězci
 (Petra Vranková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x8wipj// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma

Chemické vlastnosti antokyaninů využitelné k jejich důkazu a stanovení v potravinách.
 (Karolína SUŠANKOVÁ)

2016, Diplomová práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//chlh64// | Učitelství pro střední školy / Bi-Ch | Práce na příbuzné téma