Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
quinoaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita merlíku chilského - quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) z hlediska obsahových látek
(Kateřina Křivánková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//g0e8qd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Influence of environment and genotype on accumulation of selected antioxidants in quinoa (Chenopodium quinoa Willd.)
(Leiter Granda Cruz)2019, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//05pjas// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma
Využití merlíku chilského - quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) v potravinářství
(Kateřina Křivánková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o583qd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Význam a uplatnění merlíku čilského (Chenopodium quinoa Willd.) ve výživě člověka
(Věra BIGASOVÁ)2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0t5vsf// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků
(Monika Petrželová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g7ot5n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Charakteristika a vlastnosti prosa a merlíku
(Adam KURTIN)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n9pumg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
(Iveta TRÁVNÍČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vypm48// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
(Iveta TRÁVNÍČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vypm48// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
(Veronika Bobková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zb5rd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma