Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

quinoa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kvalita merlíku chilského - quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) z hlediska obsahových látek
 (Kateřina Křivánková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//g0e8qd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Influence of environment and genotype on accumulation of selected antioxidants in quinoa (Chenopodium quinoa Willd.)
 (Leiter Granda Cruz)

2019, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//05pjas// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma

Využití merlíku chilského - quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) v potravinářství
 (Kateřina Křivánková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o583qd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Význam a uplatnění merlíku čilského (Chenopodium quinoa Willd.) ve výživě člověka
 (Věra BIGASOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0t5vsf// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků
 (Monika Petrželová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g7ot5n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a vlastnosti prosa a merlíku
 (Adam KURTIN)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//n9pumg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
 (Iveta TRÁVNÍČKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vypm48// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
 (Iveta TRÁVNÍČKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vypm48// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
 (Veronika Bobková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/zb5rd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma