Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Podnikatelský plán
 (Dominik Záluský)

2016, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/m9vsx/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán na založení pojízdného bistra
 (Jana Benešová)

2024, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava

http://theses.cz/id//xyf6ne// | Finance a řízení / | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán
 (Tomáš Syrový)

2019, Bakalářská práce, NEWTON College a.s. / NEWTON College a.s.

http://theses.cz/id//mgyjjm// | Ekonomika a management / Globální podnikání a management | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr pojízdná prodejna
 (Kateřina JANOUŠKOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//5eldbz// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán pro start-up
 (Tuyet Nhung Hoang)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/83947 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán Boy´s Burger Food Truck
 (Zuzana Kábelová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/48601 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
 (Michaela Kašparová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/pfha4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
 (Karolína Králová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Požadavky pro provoz food trucku
 (Jan Pravda)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/om4v5/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Slow food na Slovensku a v zahraničí ako súčasť modernej gastronómie.
 (Tomáš Parák)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13401/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)