Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv doby inokulace na průběh malolaktické fermentace
 (Radim Hasil)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//i66u3y// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek fermentace na kvalitu ciderů
 (Anita Rejdlová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cfj6sm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Řízená fermentace pomocí sledování produkce oxidu uhličitého
 (Dominik Osička)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ju76dj// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Sledování průběhu malolaktické fermentace u bílých vín
 (Anastasiia Shpitko)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bjiwpy// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis
 (Petra Válková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//owo8vb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Anaerobní fermentace a sledování změn v profilu chlorogenových kyselin v kavárenském odpadu
 (Marie BOBKOVÁ)

2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//ok11rw// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

Vliv malolaktické fermentace na obsah oxidu siřičitého v bílých vínech
 (Jiří Holánek)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cch3xg// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Bioplynové stanice - suchá anaerobní fermentace
 (Šárka Dvorníková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t4nvgp// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství ochrany životního prostředí | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek fermentace na vybrané složky aroma pšeničného kvasu
 (Martina Veselá)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vk0rmg// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Management výživy v průběhu fermentace
 (Viktor Popp)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//73wplz// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)