Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
čokoládaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv složení na vybrané vlastnosti čokolády
(Kristýna Hósová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n58hkj// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
(Mariia Kaliuzhnaia)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/jorj9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
(Marek OLŠANSKÝ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3mp855// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.
(David ZEMÁNEK)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xtk7k9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Návrh modelu výuky vybraných témat z odborných předmětů - zpracování kakaa a výroba čokolády
(Kateřina Horníková)2017, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mxnfup// | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma
Analýza potenciálu Ghany ve výrobě a vývozu kakaa - determinanty ovlivńující vývoj trhu
(David Sarpong)2014, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3hdl1v// | Hospodářská a kulturní studia / | Práce na příbuzné téma