Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

terminologie, v, gastronomii

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 35 prací)
Trendy v přípravě pokrmů
 (Barbora Kramná)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/rbepl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Übereinstimmungen und Unterschiede in der lexikalischen Komposition der deutschen, englischen und slowakischen Terminologie in der Gastronomie
 (Jana HLUŠKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//bz3fu4// | Filologie / Anglická filologie - Německá filologie | Práce na příbuzné téma

La terminologie gastronomique française : Quelle variation orthographique dans les menus tch\`{e}ques
 (Sára SKOPALOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//vgs64y// | Filologie / Francouzština ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma

Lingvistická analýza gastronomické terminologie v současné ruštině
 (Markéta Laryšová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/g0w36/ | Humanitní studia / Ruský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

Porovnání ruské a české terminologie z oblasti gastronomie
 (Petra MICHALÍKOVÁ)

2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//r4pngy// | Překladatelství a tlumočnictví / Ruština pro překladatelskou praxi | Práce na příbuzné téma

TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII
 (Veronika Prudilová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ub76fd/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Vakuování potravin a Sous vide technologie v gastronomii
 (Nikola Horká)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//crk010// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
 (Marek Zbořil)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wi2mnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Užití digitálních technologií ve výuce odborných předmětů v gastronomii
 (Ondřej ŠKUTA)

2018, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//gi4b2l// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma

Vakuování potravin a sous vide technologie v gastronomii
 (Nikola Horká)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ygd6vp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 35 prací)