Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

soya

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Stanovení GMO v potravinách pomocí metody PCR: sója a sójové výrobky
 (Dana Vargová)

2009, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/kk3k0/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

In vitro metabolismu sójových isoflavonů v závislosti na jejich dávce
 (Ján Zahatlan)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/emvo3/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Sója jako funkční potravina
 (Marek Hložek)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zw5hut// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování lupin a sóji v podmínkách České republiky
 (Petr VŠETEČKA)

2017, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//axggcu// | Zemědělství / Zemědělství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma

Sója ve výživě hospodářských zvířat
 (Kateřina Burianová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x3u9dn// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Sója, tofu a jejich role na českém trhu
 (Magdalena PETROVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x3wxqa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
 (Simona ŘEZÁČOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oq0jjx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického
 (Marcela LOSOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6dzbub// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sója - funkční potravina
 (Michaela Drábková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hk1cui// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a vlastnosti sóji a jiných luštěnin.
 (Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j6hmt7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)