Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jogurtKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Klasický vs. tradiční bulharský jogurt – chemická, mikrobiologická a senzorická charakterizace
(Zahraa Jasimová)2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ye4tfw// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma
Jogurty-jejich benefity a postavení ve výživě člověka
(Barbora Slanařová)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sqayk/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Hladiny equolu a isoflavonů v jogurtech v závislosti na jejich dávce v krmivu
(Martin Štěpánek)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dyjng/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma
Sledování hladin isoflavonoidů v jogurtech v závislosti na době zrání
(Dagmar Al Tukmachi)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ixi51/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení jakostních parametrů kozích jogurtů v závislosti na vstupní surovině
(Vendula Němcová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jevgd9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
(Žaneta Olbertová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yx1f0b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vybrané vlastnosti tavených sýrů obohacené řeckým jogurtem
(Kristýna Vinklárková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s6x91k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Studium obsahu iontů kovů v jogurtech
(Tereza VLČKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//kuvokl// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv surovinové skladby na vlastnosti jogurtů
(Monika Wildungová)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h7zrym// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinace ovčího a kravského mléka na vlastnosti jogurtů
(Tomáš Zbranek)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xajsgt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma