Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Obiloviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Srovnání technologické jakosti mouky vyrobené z pšenice seté a pšenice špaldy vypěstované v ekologickém zemědělství
 (Linda KOZÁKOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//zvadfd// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma

Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
 (Věra CHALUPOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kqlcoa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
 (Kateřina JUŘÍKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ugk1uo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Lepek a jeho spojitost s různými onemocněními a poruchami
 (Anna Liberská)

2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//wj7e66// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Využití PCR metod při stanovení alergií na lepek.
 (Nikola Königová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cfqxwr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Potravinové alergie a intolerance na lepek a laktosu
 (Ivana ZATLOUKALOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a4jrwy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Systém výživy kojenců s důrazem na zařazování lepku do stravy
 (Aneta HOFFMANNOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//p2hd9x// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota alternativy celodenních diet s variabilně striktním omezením lepku a její dietologické hodnocení
 (Tereza Pešatová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//fg8e5x// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma