Analýza služeb ve vybraných restauracích Ambiente – Bc. Tereza Mayerová
Bc. Tereza Mayerová
Master's thesis
Analýza služeb ve vybraných restauracích Ambiente
Analysis of services in selected restaurants Ambiente
Abstract:
Diplomová práce zkoumá pomocí šetření metodou mystery shopping vybrané restaurace Ambiete. V první části se věnuje popisu gastronomie, řeší kvalitu gastronomických služeb, strategickou koncepci, systém sledování kvality služeb a v neposlední řadě metodu mystery shopping. V praktické části je podrobně popsána společnost Ambiente, její vývoj, současná situace, franchising, následný průzkum a hodnocení …moreAbstract:
This thesis examines through mystery shopping survey method selected restaurants Ambiente. The first part is devoted to the description of gastronomy, addressing the quality of catering services, strategic concept, a system to monitor the quality of services and finally the method of mystery shopping. The practical part is described Ambiente company, its development, current situation, franchising …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2015
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/11085/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 8. 6. 2015
- Supervisor: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Reader: Ing. Věra Vyhnisová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Franšíza ako forma podnikania v hotelierstve a gastronomii
Miriama Szabóová -
Marketingová komunikácia vo franchisingu - výber optimálnej komunikačnej stratégie, resp. mixu
Angelika Škorníková -
Analýza konceptu restaurace Podolka
Barbora Pospíšilová -
Řízení kvality poskytovaných služeb v restauraci
Alina Koltykova -
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
Denisa Jarošová -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova -
Matica kapacit sluzba/miesto o pacientov s Alzheimerovou chorobou v CR/SR v kontexte prevalencie choroby
Lenka Štvrtecká -
Evropská služba pro vnější činnost - nadnárodní diplomatická služba
Michaela Kičmerová