Úroveň odborných znalostí žáků a studentů vzdělávacích institucí zaměřených na gastronomii – Bc. Pavel Veselý
Bc. Pavel Veselý
Diplomová práce
Úroveň odborných znalostí žáků a studentů vzdělávacích institucí zaměřených na gastronomii
The Level of Professional Knowledge of Students at the Educational Institutions Specialized in Gastronomy
Anotace:
Cílem práce je porovnat odborné znalosti žáků a studentů vzdělávacích institucí zaměřených na výuku gastronomie. Teoretická část práce definuje základní terminologii a člení české odborné školství dle mezinárodní klasifikace. Práce ve své finální podobě tenduje k deskripci faktorů, které potenciálně zkoumanou úroveň ovlivňují. K úspěšnému naplnění cíle práce bylo provedeno dotazníkové šetření na šesti …víceAbstract:
The aim of master’s thesis is comparison of professional knowledge of students at the educational institutions specialized in gastronomy. Theoretical part of the thesis defines basic theoretical terminology and structures Czech vocational education into International Standard Classification of Education. Thesis tends to describe factors which may influence the level of professional knowledge. Questioning …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 11. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12207/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 1. 2017
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VESELÝ, Pavel. \textit{Úroveň odborných znalostí žáků a studentů vzdělávacích institucí zaměřených na gastronomii}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/0lfyk5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Europeanization approach in vocational education and training policy of Albania
Elona Kodhel -
Nejdůležitější naučitelné dovednosti humanitárního pracovníka
Hana DOLEŽALOVÁ -
Faktory ovlivňující internetové bezpečnostní dovednosti českých dětí (Analýza dat výzkumu EU Kids Online II)
Naděžda Švrčková -
Manažerské dovednosti
Anna Tesařová -
Manažerské dovednosti
Roman Ni -
Odborné školství v hotelnictví, gastronomii a cestovním ruchu
Barbora Říhová -
Střední hotelové školy a trh práce ve vybraném regionu
Denisa Růžičková -
Střední hotelové školy a trh práce ve vybraném regionu
Ivana Sajbrtová