Bc. Pavel Veselý

Master's thesis

Úroveň odborných znalostí žáků a studentů vzdělávacích institucí zaměřených na gastronomii

The Level of Professional Knowledge of Students at the Educational Institutions Specialized in Gastronomy
Abstract:
Cílem práce je porovnat odborné znalosti žáků a studentů vzdělávacích institucí zaměřených na výuku gastronomie. Teoretická část práce definuje základní terminologii a člení české odborné školství dle mezinárodní klasifikace. Práce ve své finální podobě tenduje k deskripci faktorů, které potenciálně zkoumanou úroveň ovlivňují. K úspěšnému naplnění cíle práce bylo provedeno dotazníkové šetření na šesti …more
Abstract:
The aim of master’s thesis is comparison of professional knowledge of students at the educational institutions specialized in gastronomy. Theoretical part of the thesis defines basic theoretical terminology and structures Czech vocational education into International Standard Classification of Education. Thesis tends to describe factors which may influence the level of professional knowledge. Questioning …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 11. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 18. 1. 2017
  • Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Reader: Ing. Jiří Zelený

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze