Vliv multikulturního prostředí na stravovací služby v lázeňství – Bc. Diana Al-Rofaiová
Bc. Diana Al-Rofaiová
Diplomová práce
Vliv multikulturního prostředí na stravovací služby v lázeňství
The influence of multicultural environment on eating services in a spa sector
Anotace:
Diplomová práce pojednává o vlivu multikulturního prostředí na stravovací služby v lázeňství a současném stavu a využití dietního systému a dietního stravování ve společnosti Aristokrat Group. V práci byla zhodnocena hypotéza č. 1- Multikulturní klientela je spokojená s dietním lázeňským stravováním ve společnosti Aristokrat Group. Dále byla zhodnocena hypotéza č. 2- Ohled na multikulturní klientelu …víceAbstract:
The diploma thesis deals with the influence of a multicultural environment on the catering services in spa care and the current situation and use of the diet meals system and diet meals in the Aristokrat Group company. In the work the hypothesis no. 1 – Multicultural clientele of the Aristokrat Group company is satisfied with the offered catering services – was evaluated. Hypothesis no. 2 – Consideration …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15198/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 9. 2017
- Vedoucí: Ing. Pavel Attl, Ph.D.
- Oponent: Ing. Anna Doležálková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
AL-ROFAIOVÁ, Diana. \textit{Vliv multikulturního prostředí na stravovací služby v lázeňství}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/0sfyoo/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet
Klára VAŇKOVÁ -
Analýza nízkobílkovinných diet ve stravovacím provozu
Eva ZAORALOVÁ -
Analýza diabetických diet ve vybraných stravovacích provozech
Veronika MASNÁ -
Český dietní systém - srovnání se zahraničím
Małgorzata Lebeda -
Dietní systém ve školním stravování
Simona KRINKEOVÁ -
Systém dietního stravování a jeho uplatnění v českém lázeňství
Pavlína Kobrová -
Systém finacování českého lázeňství z veřejných prostředků
Žaneta Čmelíková -
Systém řízení lázeňství v České republice
Jan Zaťko