Bc. Alena Šilerová, DiS.

Bachelor's thesis

Vývojové proměny v jídelním a nápojovém lístku

Developmental changes in the food and beverage menu
Abstract:
Tématem bakalářské práce jsou " Vývojové proměny v jídelním a nápojovém lístku. Cílem práce je analyzovat znalosti české veřejnosti o současných trendech a zjistit tak rozdíl o jejich povědomí mezi generacemi. Druhým cílem práce je zachytit vývojové proměny v nabídkových lístcích. Pro naplnění cíle byly zvoleny dvě metody. Metoda dotazníkového průzkumu a strukturovaného rozhovoru, na který navazuje …more
Abstract:
The topic of the bachelor thesis are "Developmental changes in the food and beverage menu“. The aim of the thesis is to analyze the knowledge of the Czech public about current trends and to find out the knowledge differences between generations. The other goal is to capture the developmental changes in the food and beverage menus. Two methods were used in order to fulfil the goals. The method of questionnaire …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 15. 6. 2020
  • Supervisor: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
  • Reader: doc. Ing. Josef Vlček, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze