Faktory působící na výběr stravy a stravovací preference žáků středních odborných škol – Martina Adámková
Martina Adámková
Bachelor's thesis
Faktory působící na výběr stravy a stravovací preference žáků středních odborných škol
Factors Influencing the Choice of Diet and Eating Preferences of Pupils in Secondary Vocational Schools
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá faktory působícími na výběr stravy a stravovacími preferencemi žáků středních odborných škol.V teoretické části bude objasněna charakteristika věkového období adolescence, výživa v tomto náročném vývojovém období a výživa jako neoddělitelná součást života. Budou zde definovány zásady správné výživy a školního stravování, stručně bude zmíněn i Rámcový vzdělávací program pro …moreAbstract:
Bachelor thesis deals with factors acting on choices of food and eating preferences of pupils studying secondary vocational schools.In the theoretical part, characteristic of the age of adolescence will be clarified, nutrition in this challenging development period and nutrition as a inseparable part of life. The principle of good nutrition and school meals will be defined here. The Framework Educational …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 5. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Lenka Krajčíková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ADÁMKOVÁ, Martina. \textit{Faktory působící na výběr stravy a~stravovací preference žáků středních odborných škol}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Institut of Lifelong Learning. 2017. Available from: https://theses.cz/id/19u5fg/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzděláváníMendel University in Brno
Institut of Lifelong LearningBachelor programme / field:
Specialisation in pedagogy / Teaching of practical subjects and vocational training
Theses on a related topic
-
Vybrané faktory vzniku obezity v dětském věku
Kateřina Teplá -
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
Spillerová Spillerová -
Health and Safety Applications in the Health Sector of Turkey
Rashad Zeynalli -
E-health cloud specificities: How to deploy infrastructure for e-health cloud applications
Evgeniya Sokolova -
Health literacy and health related behaviour in the hospital workforce
Rico Sattler -
Health economic aspects of telehealth interventions in heart failure - an economic model for health care decision-makers
Ahmed Saeed Hameed -
Community Health Workers in Emergency Situations: Evidence from the Female Community Health Volunteer's Role in the 2015 Earthquake and the COVID-19 Pandemic.
Monica AVOGADRI -
Health and Health Sector as Part of the Competitive Identity of Qatar and the United Arab Emirates
Tomáš KOPECKÝ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights