Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o. – Martina POTENCOVÁ
Martina POTENCOVÁ
Bakalářská práce
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
Processing of documents for correct manufacturing practice (GMP) and the introduction of HACCP principles in the production of calcium chloride (liquid and anhydrous), food additives at KOMA Ltd.
Anotace:
V mé bakalářské práci "Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r. o.", vysvětluji, co znamená systém stanovení kritických kontrolních bodů (HACCP), co všechno tento systém obnáší, v jakých potravinách a v jaké formě se chlorid vápenatý jako přídatná látka …víceAbstract:
In my bachelor´s paper on "Processing of data for the proper production practice (GMP) and implementation of HACCP principle in the production of calcium chloride (liquid and anhydrous), an adjunct substance into foodstuff in the company KOMA Ltd.", I explain, what a system of setting of critical points (HACCP) means, everything what it contains and yields, in which foodstuff and in which form is calcium …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 11. 2012
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 1. 2013
- Vedoucí: Ing. Milan Novotný
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POTENCOVÁ, Martina. \textit{Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.}. Online. Bakalářská práce. Ústí nad Labem: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta sociálně ekonomická. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/1tutip/.
Jak správně citovat práci
POTENCOVÁ, Martina. Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.. Ústí nad Labem, 2012. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta sociálně ekonomická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta sociálně ekonomickáUNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Fakulta sociálně ekonomickáBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Bezpečnost a ochrana zdraví žáků a zaměstnanců vybraných středních škol Karlovarského kraje včetně ochrany před sociálně patologickými jevy
Adriana Hlinková -
Ochrana a bezpečnost sítě a návrh sítě a jejího zabezpečení pro malý subjekt
Petr Štuler -
Prevence bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany v gastronomickém provozu
Kristýna Porebski -
Prevence bezpečnosti a ochrany zdraví a požární ochrany v gastronomickém provozu
David Slánský -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci společnosti O2 Czech Republic, a. s.
Veronika Jelínková -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci na školním statku
Kateřina Svobodová -
Bezpečnost na pracovišti a ochrana soukromí příslušníků bezpečnostních sborů
Simona Záděrová -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci se zaměřením na konkrétní organizaci
Štěpánka Bujárková