Bc. Jitka ŠINDLEROVÁ, DiS.

Diplomová práce

Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů

Change of the textural properties of processed cheese analogues by the action of selected hydrocolloids
Anotace:
Cílem mé diplomové práce bylo vyhodnocení změn texturních vlastností tavených sýrů a jejich analogů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů. Vzorky byly podrobeny základní chemické analýze a texturní profilové analýze se zaměřením na tvrdost, relativní lepivost a kohezivnost.
Abstract:
The aim of this thesis was to determine changes in the textural properties of processed cheeses and analogues by the application of selected hydrocolloids.Samples were subjected to basic chemical analysis and texture profile analysis. The hardness,adhesiveness and cohesiveness were analyzed in.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor: 20557

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2011

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠINDLEROVÁ, Jitka. Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe