Romana CIELECKÁ

Bakalářská práce

Moderní metody stanovení mikroorganismů v potravinách

Modern methods of microorganism detection in foods
Anotace:
Bakalářská práce je psána formou literární rešerše. Jejím hlavním cílem je představit nové metody detekce mikroorganismů využívané v potravinářské mikrobiologii. Práce obecně pojímá celkovou problematiku spojenou s výskytem mikroorganismů v potravinách. Uvádí tedy přehled potravinářsky významných mikroorganismů, spolu s jejich základní charakteristikou; základní shrnutí odběru a zpracování vzorků pro …více
Abstract:
The Bachelor Thesis is based on literature search. Its main aim is to present new methods of microorganism detection which are employed in food microbiology. The thesis deals with general issues related to microorganism occurence in food. It provides an overview of microoorganisms important in food industry and foodborne pathogens, along with their basic characteristics, as well as a basic summary …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2013
Zveřejnit od: 22. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 5. 2013
  • Vedoucí: Mgr. Zuzana Rybková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

CIELECKÁ, Romana. Moderní metody stanovení mikroorganismů v potravinách. Ostrava, 2013. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Přírodovědecká fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 22. 4. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Přírodovědecká fakulta