Lenka RAKOUŠOVÁ

Bachelor's thesis

Nové cukrářské technologie a jejich aplikace ve vybraných oborech

New pastry technologies and their applications in chosen subjects
Abstract:
Tato bakalářská práce pojednává o nových cukrářských technologiích a jejich aplikaci do učebního oboru cukrář-výroba. V úvodu je zdůvodněn výběr tématu této bakalářské práce. V teoretické části práce je popsána historie školy, cukrářské výroby, nových technologií používaných v oboru cukrář a definovány pojmy souvisejícími se školní didaktikou. Praktická část práce obsahuje výzkum, který byl proveden …more
Abstract:
The thesis considers about the new pastry technologies and their applications in specialization pastry-cook ? production. The choice of the topic of this thesis is justified in introduction. In the theoretical part is dealed the history of school, confectionery production, new technologies which are used in specialization pastry-cook ? production and concepts related to school didactics. The practical …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 4. 2010
Accessible from:: 9. 4. 2010

Thesis defence

  • Date of defence: 27. 5. 2010
  • Supervisor: PaedDr. Hana Vaňková, CSc.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

RAKOUŠOVÁ, Lenka. Nové cukrářské technologie a jejich aplikace ve vybraných oborech. Ostrava, 2010. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 09. 04. 2010

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 9. 4. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakulta