Problematika řízení kvality služeb v gastronomii – Bc. Lukáš Denk
Bc. Lukáš Denk
Master's thesis
Problematika řízení kvality služeb v gastronomii
The issue of service quality management in gastronomy
Abstract:
Téma mé diplomové práce je „Problematika řízení kvality služeb v gastronomii“. Obor gastronomie mě vždy zajímal, a proto jsem si jej vybral i jako svůj obor pracovní. Pro svou diplomovou práci jsem si zvolil popis kvality řízení gastronomie. K mé volbě tématu pomohla skutečnost, že v současné době pracuji v lázeňském hotelu ve Františkových Lázních. Celý gastronomický proces je nesmírně složitým mechanismem …moreAbstract:
For my master thesis I chose the description of quality control in gastronomy. To my choice of topic benefited from the fact that I currently work in a spa hotel in Františkovy Lázně. Gastronomic entire process is extremely complicated mechanism, which consists of several basic blocks. The first is an offer and its possibilities - is affected by sources (suppliers, staff, location, technical and technological …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2015
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/11282/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 9. 6. 2015
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Provozování gastronomických služeb v lázních
Lukáš Denk -
Stravovací úsek lázeňského domu LD Palace ve Františkových Lázních
Jindřich Eisenreich -
Návrh strategie pro získávání korporátních klientů pro vybraný hotel
Kateřina Volšičková -
Private businessman in the hotel industry
Jana Havlíková -
Pracovní výkon a jeho normování
Jana Hasalová -
Normování spotřeby práce ve firmě
Jana Kurdiovská -
Návrh a zhodnocení nového systému normování ve vybrané společnosti
Michal Janda -
Metody normovaní práce jako podklad pro řízení výrobních procesů
Monika Vávrová