Anna Svojanovská

Bachelor's thesis

Porovnání a využití metod senzorické analýzy a instrumentálních metod pro hodnocení potravin

Comparison and use of sensory analysis and instrumental methods for food evaluation
Abstract:
Bakalářská práce „Porovnání a využití metod senzorické analýzy a instrumentálních metod pro hodnocení potravin“ má charakter literární rešerše a zabývá se využitím a porovnáním metod senzorické analýzy a instrumentálních metod při hodnocení vybraných komodit potravin. Senzorická analýza je soubor metod hodnotící reakce lidských smyslů na různé podněty. Senzorickou analýzu provádějí senzoričtí hodnotitelé …more
Abstract:
The bachelor thesis "Comparison and use of sensory analysis methods and instrumental methods for food evaluation" is a literature search and deals with the use and comparison of sensory analysis methods and instrumental methods in the evaluation of selected food commodities. Sensory analysis is a set of methods for evaluating the response of the human senses to various stimuli. Sensory analysis is …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2024
  • Supervisor: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Reader: Viera Šottníková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta