Anna Svojanovská

Bakalářská práce

Porovnání a využití metod senzorické analýzy a instrumentálních metod pro hodnocení potravin

Comparison and use of sensory analysis and instrumental methods for food evaluation
Anotace:
Bakalářská práce „Porovnání a využití metod senzorické analýzy a instrumentálních metod pro hodnocení potravin“ má charakter literární rešerše a zabývá se využitím a porovnáním metod senzorické analýzy a instrumentálních metod při hodnocení vybraných komodit potravin. Senzorická analýza je soubor metod hodnotící reakce lidských smyslů na různé podněty. Senzorickou analýzu provádějí senzoričtí hodnotitelé …více
Abstract:
The bachelor thesis "Comparison and use of sensory analysis methods and instrumental methods for food evaluation" is a literature search and deals with the use and comparison of sensory analysis methods and instrumental methods in the evaluation of selected food commodities. Sensory analysis is a set of methods for evaluating the response of the human senses to various stimuli. Sensory analysis is …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2024
  • Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Oponent: Viera Šottníková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta