Využití zbytků z výroby tekutých ochucovadel ve výkrmu brojlerových kuřat – Bc. Martin Soudný
Bc. Martin Soudný
Master's thesis
Využití zbytků z výroby tekutých ochucovadel ve výkrmu brojlerových kuřat
Using of the residues from liquid flavorings production in broiler chickens fattening
Abstract:
Vzhledem k neustále se zvyšující poptávce po drůbežím mase, se chovatelé snaží o co nejvyšší přírůstky kvalitní svaloviny. To vede k používání různých doplňků krmiva, mezi které lze zařadit huminové látky. Huminové látky se ve výkrmu brojlerových kuřat začaly uplatňovat z důvodu jejich příznivých účinků na růst svalové hmoty, imunitní systém a snadnější adaptabilitu organismu. První část literární …moreAbstract:
Due to the increasing demand for poultry meat, breeders try to achieve the highest possible gains of quality muscle. This leads to the use of various feed supplements, which may include humic substances. Humic substances began to be used in the fattening of broiler chickens due to their beneficial effects on muscle growth, immune system and easier adaptability of the body. The first part of the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 4. 2022
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Vladimír Plachý, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SOUDNÝ, Martin. \textit{Využití zbytků z výroby tekutých ochucovadel ve výkrmu brojlerových kuřat}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2022. Available from: https://theses.cz/id/27w1v5/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Animal Nutrition
Theses on a related topic
-
Možnosti náhrady NaCl ve sterilovaných kuřecích játrových paštikách
Michaela Smolková -
Vliv krmení raného plůdku jesetera malého \kur{(Acipenser ruthenus)\kur{}} obohacenými naupliemi žábronožky (r. \kur{Artemia\kur{}}) na jeho růst a přežití
Jan VOLSKÝ -
In silico characterization of the plastid proteomes of \kur{Chromera Velia\kur{}} and \kur{Vitrella brassicaformis\kur{}}
Tereza FAITOVÁ -
Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u \kur{Lactobacillus curvatus\kur{}} v podmínkách \kur{in vitro\kur{}} a v mléce
Adéla Žalková -
Prvky fantasy v románech V. E. Schwab \kur{Neviditelný život Addie LaRue}, \kur{Gallant} a \kur{Neobyčejní}
Karolína Mikulková -
Prvky fantasy v románech V. E. Schwab \kur{Neviditelný život Addie LaRue}, \kur{Gallant} a \kur{Neobyčejní}
Karolína Mikulková -
Detekce a charakterizace kmenů viru Usutu (\kur{Flaviviridae}, \kur{Flavivirus}) v populacích kosa černého (\kur{Turdus merula})
Tomáš KAŠPAR -
Ověření souvislosti genů \kur{enol-1} a \kur{astacinu} s evoluční adaptací na parazitismus u druhu \kur{Heterorhabditis bacteriophora}
Jan HARTMANN
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights