Dotace pro ekologické zemědělství a agroturistiku – Eliška Červenková
Eliška Červenková
Bakalářská práce
Dotace pro ekologické zemědělství a agroturistiku
Subsidies for Organic Farming and Agrotourism
Anotace:
Hlavním cílem bakalářské práce je porovnat a analyzovat programové období 2014–2020 a programové období 2021–2027. Na základě tohoto srovnání a analýzy je zhodnoceno, jakým směrem se vyvíjí podpora ekologického zemědělství a agroturistiky z pohledu ekologického zemědělce. V práci je obsaženo, s čím se musí ekologický zemědělec vypořádat, aby získal všechny možné dostupné podpory od státu a Evropské …víceAbstract:
The main aim of the bachelor thesis is to compare and to analyze the programming periods 2014–2020 and the programming periods 2021–2027. Based on this comparison and analysis it is assessed in which direction the support of organic farming and agrotourism is developing from the perspective of the organic farmer. The bachelor thesis includes what an organic farmer must deal with to get all possible …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 6. 2022
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/87548
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 9. 2022
- Vedoucí: Petr Štěpánek
- Oponent: Pavel Černý
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/87548
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program:
Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská