Průzkum potenciálu trhu pro ovocné sushi v Brně – Marek Trejbal
Marek Trejbal
Bakalářská práce
Průzkum potenciálu trhu pro ovocné sushi v Brně
Anotace:
Téma bakalářské práce pojednává o potenciálu konceptu ovocného sushi na trhu města Brna. Cílem je determinovat rentabilitu, prosperitu a celkově udržitelnost nově založeného podniku na tomto trhu. Dílčími cíli je zjištění a zhodnocení poptávky a veřejného mínění na tento produkt pomocí průzkumu ve formě dotazníku. Teoretická část popisuje jednotlivé analýzi použite k determinaci podniku a trhu. Dále …víceAbstract:
This bachelor thesis will focus on the potential of fruit sushi concept in Brno city market. The main goal is the determination of rentability, profitability and sustainability of business planned. Partial goals then are exploration and analysis of demand for this product based on a questionnaire about public opinion. The theoretical part will be focusing on a suitable analysis of the market, which …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Alternativní směry výživy – soubor publicistických rozhovorů pro server iDNES.cz
Jolana Radinová -
Alternativní výživa u onkologických pacientů
Karolína Lukáčová -
Alternativní způsoby výživy se zaměřením na vegeteriánství
Claudia Regieta -
Alternativní výživové směry u studentů středních škol
Silvie ČERNÍNOVÁ -
Alternativní výživa u těhotných a kojících žen
Františka Lachmanová -
Alternativní výživa - využití a vědomosti u studentů PF JCU
Jana DUNDOVÁ -
Alternativní výživa v dětském věku
Klára Slunečková -
Alternativní způsoby stravování u sportovců.
Zuzana Hanušová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Trejbal, M.
9. 4. 2020