Bc. Lucie KAŇOKOVÁ

Bachelor's thesis

Senzorická analýza potravin

Sensory foodstuffs analysis
Abstract:
Seznámení se senzorickou analýzou, popis receptorů a charakteristika hodnotitelů.
Abstract:
Theoretical part solves the topics connected with work. Practical part is related to overview of samples thereby tastes that can be felt and compared better by human
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Accessible from:: 2. 6. 2008
Identifier: 7994

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 6. 2008

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KAŇOKOVÁ, Lucie. Senzorická analýza potravin. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.