Bc. Hana Marková

Diplomová práce

Produkční a kvalitativní parametry ovsa z ekologického a konvenčního způsobu pěstování

Production and qualitative parameters of oat from organic and conventional farming
Anotace:
Po téměř sedmdesáti letech výrazného poklesu ploch a spotřeby ovsa u nás i ve světě se zdá, že se před ním rýsuje lepší budoucnost. Důvodem je zvyšující se zájem spotřebitelů o zdravou výživu a do povědomí veřejnosti se tak stále více dostávají i informace o vysoké nutriční kvalitě ovsa. Dalším důvodem zvyšujícího se zájmu o oves jsou, oproti ostatním obilninám, nižší nároky na agrotechnické vstupy …více
Abstract:
After nearly seventy years of notable reduction in the sown area and consumption of oats in our country as well a abroad, brighter future seems to be lying ahead for the crops. As a result of the ever-increasing interest of consumers in healthy food information about oats’ high nutrient quality are getting to the forefront of public awareness. Another reason for the growing attractiveness of oats is …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 7. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Ivana Capouchová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 2xhpo3 2xhpo3/2
23. 7. 2020
Složky
Soubory
Mach, J.
23. 7. 2020
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.