Roman Kubišta

Bachelor's thesis

Nabídka a kvalita gastronomických služeb

Offer and quality services in gastronomy
Abstract:
Tématem bakalářské práce je nabídka a kvalita gastronomických služeb. Cílem práce je analyzovat a vzájemně komparovat dvě restaurace, které se nacházejí na Praze 2 a na základě předem stanovených kritérií a výsledků mystery shoppingu navrhnout vhodná doporučení. Práce je rozdělena do tří částí – teoretické, analytické a návrhové V teoretické části je popsána historie české a světové gastronomie, současná …more
Abstract:
The theme of this dissertation is offer and quality services in gastronomy. The aim of this dissertation is analysis and comparison of selected restaurants in Prague 2 based on predetermined criteria and results of mystery shopping and make recommenditations for both restaurants. Dissertation is dividend into three chapters. Theoretical part, analytical part and proposal part. In theoretical part is …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 7. 6. 2016
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze