Nabídka a kvalita gastronomických služeb – Roman Kubišta
Roman Kubišta
Bakalářská práce
Nabídka a kvalita gastronomických služeb
Offer and quality services in gastronomy
Anotace:
Tématem bakalářské práce je nabídka a kvalita gastronomických služeb. Cílem práce je analyzovat a vzájemně komparovat dvě restaurace, které se nacházejí na Praze 2 a na základě předem stanovených kritérií a výsledků mystery shoppingu navrhnout vhodná doporučení. Práce je rozdělena do tří částí – teoretické, analytické a návrhové V teoretické části je popsána historie české a světové gastronomie, současná …víceAbstract:
The theme of this dissertation is offer and quality services in gastronomy. The aim of this dissertation is analysis and comparison of selected restaurants in Prague 2 based on predetermined criteria and results of mystery shopping and make recommenditations for both restaurants. Dissertation is dividend into three chapters. Theoretical part, analytical part and proposal part. In theoretical part is …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14324/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2016
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUBIŠTA, Roman. \textit{Nabídka a kvalita gastronomických služeb}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/3dduiz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Porovnání restauračních sítí společností Pilsner Urquell a Staropramen
Filip Trousil -
Mystery Shopping ve vybrané pražské restauraci
Mario Zajíček -
Mystery shopping
Matěj Netolický -
Analýza služeb v franchisingovém řetězci „Švejk restaurant“
Lucie Kratochvílová -
Mystery Schopping se zaměřením na restauraci a zaměstnaneckou jídelnu.
Daniela Dorocáková -
Hodnocení restauračních zařízení na Znojemsku
Tomáš Pavka -
Aplikace projektového řízení při výstavbě restaurace Potrefená husa
Jiří Daněk -
Národní nebo globální: vliv mcdonaldizace na restaurační zařízení (případ franchisingové restaurace Potrefená husa)
Lenka Oršulová