Michaela PALÍŠKOVÁ

Bakalářská práce

Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu

Lactic Acid Bacteria in Food of Non-milk Origin
Anotace:
Tato bakalářská práce se věnuje zpracování rešerše o bakteriích mléčného kvašení, které se nachází v potravinách nemléčného původu.
Abstract:
This bachelor thesis dedicated to the procesing of research on lactic acid bacteria which are found in food of non-milk origin.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2013
Zveřejnit od: 15. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PALÍŠKOVÁ, Michaela. Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 15. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe