Michaela PALÍŠKOVÁ

Bachelor's thesis

Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu

Lactic Acid Bacteria in Food of Non-milk Origin
Abstract:
Tato bakalářská práce se věnuje zpracování rešerše o bakteriích mléčného kvašení, které se nachází v potravinách nemléčného původu.
Abstract:
This bachelor thesis dedicated to the procesing of research on lactic acid bacteria which are found in food of non-milk origin.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2013
Accessible from:: 15. 5. 2013

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

PALÍŠKOVÁ, Michaela. Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2013

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 15. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe