David Zámečník

Diplomová práce

Tvorba hodnoty v inovačním podniku a její stanovení

Value creation in innovative company and its assessment
Anotace:
Cílem dilomové práce na téma "Tvorba hodnoty v inovačním podniku a její stanovení" je určit hodnotu podniku Rodinný pivovar Bernard a následné využití možných scénářů k určení střední hodnoty podniku. Práce se skládá ze dvou hlavních částí. První část je teoreticko-metodologická, kde jsou rozebrány účely, metody a postupy samotného ocenění, strategické analýzy, finanční analýzy, generátoů hodnot a …více
Abstract:
The diploma thesis "Value creation in innovative business and its assessment" is aimed at assessing the value of Family brewery Bernard company and later usage of potential scenarios to determine the expected value of the company. The thesis consists of two parts. First is theoretical-methodical part, where the means, methods and processes of the appreciation itself, strategic analyses, financial analyses …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 12. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2015
  • Vedoucí: Miroslav Špaček
  • Oponent: Barbora Rýdlová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/46519