Projekt zvýšení konkurenční schopnosti hotelu Rottal v Otrokovicích – Bc. Veronika ŠAMAJOVÁ
Bc. Veronika ŠAMAJOVÁ
Diplomová práce
Projekt zvýšení konkurenční schopnosti hotelu Rottal v Otrokovicích
Project of increased competitive strength of hotel Rottal in Otrokovice
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá vytvořením projektu ke zvýšení konkurenční schopnosti hotelu Rottal v Otrokovicích. Teoretická část popisuje problematiku konkurenceschopnosti a marketingu služeb se zaměřením na ubytovací služby. V analytické části je zkoumána spokojenost hostů se službami hotelu Rottal a srovnání hotelu Rottal s konkurenčními ho-tely. Na základě těchto analýz je vytvořena projektová …víceAbstract:
This diploma thesis deals with creating a project to increase the competitiveness of the hotel Rottal in Otrokovice. The theoretical part describes the competitiveness issues and marketing services especially the accommodation services. In the analytical part the current state of the hotel, the guest satisfaction and the comparison with hotel´s competitors is examined. Based on this analysis a project …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 8. 2011
Identifikátor:
21970
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠAMAJOVÁ, Veronika. Projekt zvýšení konkurenční schopnosti hotelu Rottal v Otrokovicích. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 15. 08. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management a marketing
Práce na příbuzné téma
-
Košer turismus a jeho unikátní produkt Kosher Hotel KING DAVID Prague
Hana Stoličková -
Vliv TripAdvisoru na využití kapacit Wellness and SPA boutique Hotel pod Lipkami Praha
Karina Alimbekova -
Hotelové služby a jejich nabídka ve vybrané destinaci
Klára Košková -
Řízení služeb ve zvoleném hotelu (Hotel Savoy**** České Budějovice)
Veronika MAŘÍKOVÁ -
Návrh strategie pro získávání korporátních klientů pro vybraný hotel
Kateřina Volšičková -
Creating a new tourism product for Záviš z Falkenštejna Hotel
Lucie Haasová -
Private businessman in the hotel industry
Jana Havlíková -
Využití Outsourcingu v hotelu Clarion Congress Hotel Olomouc
Monika Kráčmarová