Bc. Klára Suchá

Bachelor's thesis

Možnosti posuzování transparentnosti kvality potravin

Options for Assessing the Transparency of Food Quality
Abstract:
Uvedená bakalářská práce se zaměřuje na hodnoty kvality potravin. Popisuje způsoby, pomocí kterých je spotřebitel schopen se zorientovat ve složení a kvalitě potravin. Při zpracování mé bakalářské práce vycházím z teoretických poznatků, z dat předvýzkumu, komparace německých a českých spotřebitelů a porovnání tuzemských a německých potravin.
Abstract:
This thesis focuses on the values of food quality. It describes ways in which the consumer is able to orient himself in the composition and quality of food. During the preparation of my bachelor thesis I draw on theoretical knowledge, from the data of the pre-research, comparison of German and Czech consumers and comparison of domestic and German groceries.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2019
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Blanka Zimáková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)