Možnosti posuzování transparentnosti kvality potravin – Bc. Klára Suchá
Bc. Klára Suchá
Bachelor's thesis
Možnosti posuzování transparentnosti kvality potravin
Options for Assessing the Transparency of Food Quality
Abstract:
Uvedená bakalářská práce se zaměřuje na hodnoty kvality potravin. Popisuje způsoby, pomocí kterých je spotřebitel schopen se zorientovat ve složení a kvalitě potravin. Při zpracování mé bakalářské práce vycházím z teoretických poznatků, z dat předvýzkumu, komparace německých a českých spotřebitelů a porovnání tuzemských a německých potravin.Abstract:
This thesis focuses on the values of food quality. It describes ways in which the consumer is able to orient himself in the composition and quality of food. During the preparation of my bachelor thesis I draw on theoretical knowledge, from the data of the pre-research, comparison of German and Czech consumers and comparison of domestic and German groceries.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/d29a5/
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2019
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Český spotřebitel a potraviny pocházející z Francie
Eva BRYCHTOVÁ -
Analýza chování spotřebitelů pomocí dat z šetření Potraviny 2022
Vitaliia Kubaichuk -
Costumer Relationship Management-nové božstvo marketingových komunikací?
Alexandr KALMUS -
Influence of Gold Price upon Environmetnal Quality
Barbora Pištorová -
Cena a kvalita piva - co dokáže hodnotit jeho spotřebitel?
Kateřina Klimšová -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera