Bc. Miloslav Škopek
Master's thesis
Specifika institucionálního stravování
The Specifics of The Institutional Food Service
Abstract:
Diplomová práce se zabývá problematikou institucionálního stravování. V teoretické části jsou popsány stravování a jeho formy, legislativa a hygienické požadavky, výživa dětí a mládeže a potravinové intolerance a alergie. Cílem práce je vyhodnotit dosavadní praxi v této oblasti institucionálního stravování a navrhnout vhodné rozšíření pro zkvalitnění služeb, skladby pokrmů, při zohlednění ekonomických …moreAbstract:
Diplomová práce se zabývá problematikou institucionálního stravování. V teoretické části jsou popsány stravování a jeho formy, legislativa a hygienické požadavky, výživa dětí a mládeže a potravinové intolerance a alergie. Cílem práce je vyhodnotit dosavadní praxi v této oblasti institucionálního stravování a navrhnout vhodné rozšíření pro zkvalitnění služeb, skladby pokrmů, při zohlednění ekonomických …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/bntqp/
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2019
- Supervisor: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Institucionální stravování – nemocnice
Nikola Rusevská -
Institucionální stravování – školy
Veronika Hradilíková -
Institucionální stravování – firmy
Jan Volf -
Specifika institucionálního stravování (nemocnice)
Diana Tsvetkova -
Vývoj a kvalita stravování dětí a mládeže v letních táborech v USA
Miloslav Škopek -
Specifika institucionálního stravování (škola)
Vendula Hrušková -
Specifika v zajišťování stravování ve věznicích
Romana Straussová -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková