Bc. Miloslav Škopek

Master's thesis

Specifika institucionálního stravování

The Specifics of The Institutional Food Service
Abstract:
Diplomová práce se zabývá problematikou institucionálního stravování. V teoretické části jsou popsány stravování a jeho formy, legislativa a hygienické požadavky, výživa dětí a mládeže a potravinové intolerance a alergie. Cílem práce je vyhodnotit dosavadní praxi v této oblasti institucionálního stravování a navrhnout vhodné rozšíření pro zkvalitnění služeb, skladby pokrmů, při zohlednění ekonomických …more
Abstract:
Diplomová práce se zabývá problematikou institucionálního stravování. V teoretické části jsou popsány stravování a jeho formy, legislativa a hygienické požadavky, výživa dětí a mládeže a potravinové intolerance a alergie. Cílem práce je vyhodnotit dosavadní praxi v této oblasti institucionálního stravování a navrhnout vhodné rozšíření pro zkvalitnění služeb, skladby pokrmů, při zohlednění ekonomických …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2019
  • Supervisor: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
  • Reader: Ing. Blanka Zimáková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)