Veronika Brettfeldová

Bakalářská práce

Mikrobiologie sušených potravin

Microbiology of dried food
Anotace:
Cílem bakalářské práce na téma Mikrobiologie sušených potravin bylo vytvořit literární rešerži shrnující problematiku týkající se daného tématu. Blíže je charakterizována technologie výroby, mikrobiologie a preventivní opatření před vznikem případných technologických vad a pomnožením patogenní mikroflóry u sušeného mléka, kojenecké a dětské výživy a sušených vaječných hmot. Sušením potravin konzervujeme …více
Abstract:
The aim of the thesis on Microbiology of dried food is created a bibliographic search which summarizing the issues concerning the topic. The thesis is focused on production technology, microbiology and preventive measures before the onset of potential technological defects and propagation of pathogenic microflora in milk powder, baby food and dried egg products. Food preservation by drying is based …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 3xfmpw 3xfmpw/2
2. 5. 2016
Složky
Soubory
Halíčková, K.
2. 5. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.