Mikrobiologie sušených potravin – Veronika Brettfeldová
Veronika Brettfeldová
Bakalářská práce
Mikrobiologie sušených potravin
Microbiology of dried food
Anotace:
Cílem bakalářské práce na téma Mikrobiologie sušených potravin bylo vytvořit literární rešerži shrnující problematiku týkající se daného tématu. Blíže je charakterizována technologie výroby, mikrobiologie a preventivní opatření před vznikem případných technologických vad a pomnožením patogenní mikroflóry u sušeného mléka, kojenecké a dětské výživy a sušených vaječných hmot. Sušením potravin konzervujeme …víceAbstract:
The aim of the thesis on Microbiology of dried food is created a bibliographic search which summarizing the issues concerning the topic. The thesis is focused on production technology, microbiology and preventive measures before the onset of potential technological defects and propagation of pathogenic microflora in milk powder, baby food and dried egg products. Food preservation by drying is based …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
Kamila Součková -
Patogenní mikroorganismy v mléce
Tomáš Krejča -
Působení přípravků intimní hygieny na mikroorganismy genitálního ústrojí
Eliška Konopáčová -
Mikroorganismy významné v technologii výroby piva
Zbyněk Zemánek -
Kontaminace syrového mléka patogenními mikroorganismy
Lenka Zbořilová -
Economic Analysis of Milk Powder Market
Jana Sloupová -
Brand Re-building in the Full Cream Milk Powder Industry of Sri Lanka
Kaushalya Priyadarshani DON MANUELGE DONA SRI JAYAWRADENA -
Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
Štěpánka Zanášková
Název
Vložil
Vloženo
Práva