Bc. Karolína Michtalíková

Bachelor's thesis

Možnosti ekologicky zameraného cateringu a jeho rozvoj

Possibilities and development of eco-friendly catering
Abstract:
This Bachelor´s Dissertation deals with the importance of ecologically oriented catering and its further development. The aim of the bachelor´s dissertation was to find out what position the ecologically oriented catering has on the market and whether it is able to compete with other catering companies. The first part is devoted to theoretical knowledge of basic concepts such as gastronomy, healthy …viac
Abstract:
Táto bakalárska práca sa zaoberá významom ekologicky zameraného cateringu a jeho ďalším vývojom. Cieľom bakalárskej práce bolo zistiť, aké má ekologicky zameraný catering postavenie na trhu a či je schopný konkurovať ostatným cateringovým spoločnostiam. Prvá časť je venovaná teoretickým poznatkom o základných pojmoch, ako je gastronómia, zdravá výživa, význam cateringu ale aj samotnej ekológií v gastronómií …viac
 
 
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/d7s7v/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2019
  • Vedúci: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)