Kristýna Škodová
Bachelor's thesis
Služby hotelu Moravská Bašta
Services of hotel Moravská Bašta
Abstract:
Cílem bakalářské práce je na základě dotazníků nebo řízených rozhovorů, analýzy nabídky služeb hotelu, analýzy konkurence navrhnout změnu nebo obohacení nabídky poskytovaných služeb. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy jako hotel, restaurace, poskytované služby a spokojenost zákazníka. V praktické části je charakterizován hotel. Na analýzu …moreAbstract:
The aim of the bachelor's thesis is to propose a change or enrichment of the offered services on the basis of questionnaires or controlled interviews analysis of the hotel services offer, competition analysis. It's divided into 2 parts, theoretical and practical. In theoretical part, there's explained terms like hotel, restaurant, services and customer’s satisfaction. In practical part, there's hotel …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2020
Identifier:
https://is.slu.cz/th/og15v/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 6. 2020
- Supervisor: doc. Ing. Pavlína Pellešová, Ph.D.
- Reader: Ing. Milena Botlíková, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéSilesian University in Opava
School of Business Administration in KarvinaBachelor programme / field:
Economics and Management / Business Economics and Management
Theses on a related topic
-
Financial Report Analysis for a Hotel Business in Nigeria. Case Study: Ikeja Hotel PLC.
Emmanuel Nnabuife Okocha -
Environment of the Hotel Industry in Ghana and its Implications to Hotel strategies
Agnes Akoto Okoe -
Analýza a zhodnocení marketingové strategie Stages Hotelu Prague, A Tribute Portfolio Hotel
Nicola Pospíšilová -
Employee development at hotel industry: Case Study of airport hotel
Olga Shevchenko -
Sociocultural aspects of the business culture in the hotel industry
Anna Andreeva -
Vplyv pandémie Covid-19 na hotel Chateau Gbeľany ****
Halamová Halamová -
VÝVOJ A INOVACE CESTOVNÍHO RUCHU V OLOMOUCKÉM KRAJI SE ZAMĚŘENÍM NA
Martin Báňa -
Košer turismus a jeho unikátní produkt Kosher Hotel KING DAVID Prague
Hana Stoličková