Monika Šišmičová

Bakalářská práce

Finančný dopad COVID 19 na vybranú účtovnú jednotku v gastro priemysle

Finanční dopad COVID 19 na vybranou účetní jednotku v gastro průmyslu
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je pomocí provedené finanční analýzy přezkoumat finanční situaci v účetní jednotce, která má v provozu podnik, zaměřený v gastro průmyslu s předmětem činnosti pohostinství. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části se práce zabývá popisem finanční analýzy a jednotlivých ukazatelů. Součástí teoretické části je i přehled opatření v ČR, jakož i …více
Abstract:
The aim of a bachelor thesis is to examine the financial situation in an accounting entity of a firm that operates in the gastronomy industry. Financial analysis is used in the thesis to accomplish the objectives. The thesis is divided into two parts: theoretical and practical. In the theoretical part are described financial analysis and its financial indicators. The theoretical part also includes …více
Abstract:
Cieľom tejto bakalárskej práce je pomocou vykonanej finančnej analýzy preskúmať finančnú situáciu v účtovnej jednotke, ktorá má v prevádzke podnik, zameraný v gastro priemysle s predmetom činnosti pohostinstvo. Práca je rozdelená na teoretickú a praktickú časť. V teoretickej časti sa práca zaoberá popisom finančnej analýzy a jednotlivých ukazovateľov. Súčasťou teoretickej časti je aj prehľad opatrení …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2022
  • Vedoucí: Veronika Staňková
  • Oponent: Kamila Baganich

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/87107