Pavlína Dočekalová

Bachelor's thesis

Mikroorganismy jako kontaminanty drobných tepelně opracovaných masných výrobků

Microorganisms as contaminants of small heat-treated meat products
Abstract:
Tato bakalářská práce se věnuje mikrobiální kontaminaci drobných tepelně opracovaných masných výrobků. Literární část se zabývá obecným rozdělením masných výrobků. Popisuje také suroviny a technologické operace pro výrobu tepelně opracovaných drobných masných výrobků. Dále charakterizuje jednotlivé skupiny mikroorganismů a podmínky umožňující jejich činnost. Zaměřuje se především na bakterie způsobující …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with microbial contamination of small heat-treated meat products. The literature section deals with the general classification of meat products. It also describes the raw materials and technological operations for the production of heat-treated small meat products. It further characterises the different groups of microorganisms and the conditions that enable their activity …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 6. 2024
  • Supervisor: doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
  • Reader: Alena Saláková, externi

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta