Anton Bolotin

Bakalářská práce

Přínosy plnění indikátorů managementu udržitelnosti pro profitabilitu restaurací: příklady z Vídně

Benefits of meeting sustainability management indicators for restaurant profitability: examples from Vienna
Anotace:
Tato práce se snaží pokrýt mezeru ve vědeckém poznání vztahu profitability a udržitelnosti v segmentu restaurací. Hlavním cílem práce je vyhodnotit přímý vliv kritérií udržitelnosti na profitabilitu restaurací a také zjistit, jaká je motivace vlastníků pro udržitelnost. Výzkum byl prováděn kvalitativní formou, metodou polo strukturovaných rozhovorů s manažery udržitelných restaurací ve Vídni. Analýza …více
Abstract:
This work aims to cover the gap in the scientific understanding of the relationship of profitability and sustainability in the restaurant segment. The main objective of the thesis is to evaluate the direct impact of sustainability criteria on the profitability of restaurants and to find out what motivates owners for sustainability. The research was conducted in a qualitative form, a semi-structured …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 2. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2018
  • Vedoucí: Jaroslav Pašmik
  • Oponent: Zuzana Chytková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/73771