Consumer Preferences and Brand Loyalty To Fast-Food Restaurant chains in Georgia – Mariami Denosashvili
Mariami Denosashvili
Diplomová práce
Consumer Preferences and Brand Loyalty To Fast-Food Restaurant chains in Georgia
Consumer Preferences and Brand Loyalty To Fast-Food Restaurant chains in Georgia
Abstract:
In recent years, the fast-food restaurant industry has been rapidly expanding all over the world. Apart from ongoing fierce competition and high turbulence in the external environment, restaurants constantly face challenges such as changing consumer tastes, eating habits, and preferences, building active, loyal relationships with customers, and increasing their loyalty. Therefore, the success of fast …víceAbstract:
V posledních letech se průmysl restaurací rychlého občerstvení rychle rozšiřuje po celém světě. Kromě pokračující tvrdé konkurence a vysokých turbulencí ve vnějším prostředí, restaurace neustále čelí výzvám, jako je změna vkusu spotřebitelů, změna stravovacích návyků a preferencí, budování aktivních loajálních vztahů se zákazníky, a zvyšování jejich loajality. Úspěch řetězců restaurací rychlého občerstvení …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DENOSASHVILI, Mariami. \textit{Consumer Preferences and Brand Loyalty To Fast-Food Restaurant chains in Georgia}. Online. Diplomová práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/4e0nu8/.
Jak správně citovat práci
Denosashvili, Mariami. Consumer Preferences and Brand Loyalty To Fast-Food Restaurant chains in Georgia. Zlín, 2024. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyMagisterský studijní program / obor:
Management and Marketing / Management and Marketing
Práce na příbuzné téma
-
Organizační struktura restaurace McDonalds
Drabik Drabik -
Specifika marketingu napříč podniky rychlého občerstvení
Matěj Andraščík -
Analýza tvorby a realizace strategie v odvětví rychlého občerstvení
Adéla Uhlířová -
Brand management v průmyslu rychlého občerstvení: kulturní perspektiva brandingových strategií firem a chování spotřebitelů v České republice a Ghaně
Emmanuel Selase ASAMOAH -
Marketingová strategie značky STREAT
Jitka Doležalová -
Vliv značky na kupní chování spotřebitele
Šárka Myšková -
Proces posílení povědomí o značce „Urlaub in Österreich“ jako značce, snažící se o zlepšení udržitelnosti v oblasti turismu
Adéla Malinovská -
Návrh marketingové kampaně pro zvýšení povědomí o značce
Hanačíková Hanačíková