Analýza italské gastronomie v České republice – Bc. Andrea Nekvindová
Bc. Andrea Nekvindová
Diplomová práce
Analýza italské gastronomie v České republice
Analysis of Italian gastronomy in the Czech Republic
Anotace:
Anotace Práce ukazuje rozdíly mezi kuchyní v Itálii a vařením v italských restauracích v ČR a úroveň jejich přizpůsobení se zákazníkům. Zároveň zkoumá chutě a vkus českých zákazníků a popisuje charakteristiku úspěšných italských restaurací v ČR. Práce je rozdělena do tří částí, z nichž první poskytuje přehled italské kuchyně včetně regionálních charakteristik, typických ingrediencí a tradičních receptur …víceAbstract:
Annotation The theses points at the differences between real Italian cuisine and cooking in Italian restaurants in the CR and the extent to which they adjust to Czech customers. It also enquires into their customers‘ tastes and describes typical qualities of successful Italian restaurants in the CR.The thesis is divided into three parts, the first of which provides an outline of the Italian cuisine …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/6751/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2013
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Pavla Burešová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NEKVINDOVÁ, Andrea. \textit{Analýza italské gastronomie v České republice}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/4w75yy/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Italské restaurace v historickém centru Prahy
Adéla Chaloupková -
Restaurace zahraniční kuchyně v Praze
Matěj Vimr -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
Eva Šulecová -
Řízení kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Jan Vybíral -
Nabídka v gastronomii
Jakub Herz -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
Deana Gieratová