Bc. Andrea Nekvindová

Diplomová práce

Analýza italské gastronomie v České republice

Analysis of Italian gastronomy in the Czech Republic
Anotace:
Anotace Práce ukazuje rozdíly mezi kuchyní v Itálii a vařením v italských restauracích v ČR a úroveň jejich přizpůsobení se zákazníkům. Zároveň zkoumá chutě a vkus českých zákazníků a popisuje charakteristiku úspěšných italských restaurací v ČR. Práce je rozdělena do tří částí, z nichž první poskytuje přehled italské kuchyně včetně regionálních charakteristik, typických ingrediencí a tradičních receptur …více
Abstract:
Annotation The theses points at the differences between real Italian cuisine and cooking in Italian restaurants in the CR and the extent to which they adjust to Czech customers. It also enquires into their customers‘ tastes and describes typical qualities of successful Italian restaurants in the CR.The thesis is divided into three parts, the first of which provides an outline of the Italian cuisine …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2013
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Pavla Burešová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství