Ekologické zemědělství a spotřeba biopotravin v ČR – Bc. Jana Šlejharová
Bc. Jana Šlejharová
Master's thesis
Ekologické zemědělství a spotřeba biopotravin v ČR
Organic agriculture and organic food consumption in the Czech Republic
Abstract:
Diplomová práce se zabývá ekologickým zemědělstvím a spotřebou biopotravin v České republice s přesahem do Evropské unie. Teoretická část práce charakterizuje ekologické zemědělství, platnou legislativu, principy, postupy a zásady, které se týkají dané problematiky. Dále se teoretická část zabývá tématem biopotravin, jejich značení a kontrola a porovnáním s produkty z konvenčního zemědělství. Zároveň …moreAbstract:
The thesis deals with organic agriculture and consumption of organic food in the Czech Republic with an overlap to the European Union. The theoretical part of the thesis characterizes organic farming, valid legislation, principles, procedures and principles that relate to the issue. Furthermore, the theoretical part deals with the topic of organic food, its labelling and control and comparison with …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 3. 2022
Thesis defence
- Supervisor: RNDr. Jan Grosz
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠLEJHAROVÁ, Jana. \textit{Ekologické zemědělství a~spotřeba biopotravin v ČR}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2022. Available from: https://theses.cz/id/56xhnl/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme:
Economics and Cultural Studies
Theses on a related topic
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights