Decentralizace potravinových systémů: podpora lokálního podnikání – Ing. Iveta ŠINDELÁŘOVÁ
Ing. Iveta ŠINDELÁŘOVÁ
Disertační práce
Decentralizace potravinových systémů: podpora lokálního podnikání
Anotace:
Disertační práce se zaměřuje na decentralizaci potravinových systémů a možnosti podpory lokálního podnikání, které nabývá na významu v kontextu potravinové soběstačnosti a bezpečnosti. Cílem práce je zmapovat trend decentralizace potravinových systémů a ověřit význam podpory lokálního podnikání. Práce předkládá analýzu forem a možností podpory místního podnikání, ilustrovanou konkrétními příklady dobré …víceAbstract:
The dissertation focuses on the decentralization of food systems and the possibilities of supporting local entrepreneurship, which is gaining importance in food self-sufficiency and security. The thesis aims to map the trend of decentralisation of food systems and to verify the importance of supporting local entrepreneurship. The thesis presents an analysis of the forms and possibilities of supporting …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 8. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Dr. Ing. Dagmar Škodová Parmová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠINDELÁŘOVÁ, Iveta. \textit{Decentralizace potravinových systémů: podpora lokálního podnikání}. Online. Disertační práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Ekonomická fakulta. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/5dtrq0/.
Jak správně citovat práci
ŠINDELÁŘOVÁ, Iveta. Decentralizace potravinových systémů: podpora lokálního podnikání. České Budějovice, 2024. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Ekonomická fakultaDoktorský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení a ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Green marketing: Postoj spotřebitele k eco-friendly chování při nákupu potravin
David VOLKE -
Green marketing: Postoj spotřebitele k eco-friendly chování při nákupu potravin
David VOLKE -
Alternativní potravinové řetězce - studie konceptu lokálních potravin
Pavlína Poklopová -
Typologie postojů vybraných spotřebitelů na trhu potravin
Václav Dedek -
Alternativní styly stravování a kvalita potravin
Veronika Holíková -
Energetický metabolismus lokálního potravinového systému: případová studie Ekologické farmy Pospíšilovi, Holubí Zhoř, ČR.
Lucie Jahnová -
Bankovní produkty a služby pro malé a střední podniky
Kristýna Váchová -
Analýza a implementace systému správy obsahu pro malé a střední webové portály
Milan Šůstek
Název
Vložil
Vloženo
Práva