Vybrané analytické ukazatele vín Slovácké podoblasti jako kritérium jejich vstupu do gastronomie – Bc. Tereza Křivová
Bc. Tereza Křivová
Master's thesis
Vybrané analytické ukazatele vín Slovácké podoblasti jako kritérium jejich vstupu do gastronomie
Selected analytical indicators wines Slovácké subregion as a criterion for their entry into gastronomy
Anotácia:
Tato diplomová práce pojednává o rozdílech révových vín ze slovácké podoblasti a zkoumá vztah mezi enologickými ukazateli jednotlivých odrůd a jejich vstupem do gastronomie. Teoretická část obsahuje historii a vývoj vinařství se zaměřením na slováckou podoblast a charakteristiku hlavních pěstovaných odrůd v této oblasti. Součástí je také přehled metod použitých enologických analýz ve vybraných révových …viacAbstract:
This thesis discusses the differences of grape wines from the Slovácko sub-region and examines the relationship between the oenological indicators of different varieties and their impact on gastronomy. The theoretical part includes the history and evolution of winema-king, focusing on the Slovacko area and characteristics of the main varieties grown in this area. Also included is an overview of the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2016
Zverejniť od: 19. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KŘIVOVÁ, Tereza. \textit{Vybrané analytické ukazatele vín Slovácké podoblasti jako kritérium jejich vstupu do gastronomie}. Online. Diplomová práca. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Faculty of Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/5ntlfk/.
Jak správně citovat práci
Křivová, Tereza. Vybrané analytické ukazatele vín Slovácké podoblasti jako kritérium jejich vstupu do gastronomie. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 19.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 19. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology
Práce na příbuzné téma
-
Antioxidační kapacita instantních čajů
Štěpán Hainiš -
Antioxidační kapacita naklíčených semen zrnin
Iva MOJŽÍŠOVÁ -
Elektrochemické stanovení celkové antioxidační kapacity u vybraných nápojů
Edita Vavrečková -
Vliv struktury elicitinů na změny v antioxidační kapacitě u tabákových buněk
Jakub FOLDYNA -
Vliv vodního stresu na obsah fenolických sloučenin a antioxidační kapacity v hlizách brambor
Markéta Strankmüllerová -
Změny v celkové antioxidační kapacitě séra u depresivní poruchy
Pavla Havlíková -
ANALÝZA ENOGASTRONOMICKÉHO TURISMU
Arutyunova Yuliya -
Enogastronomie v podmínkách České Republiky
Adam Švidek